Uno telefoni – kort och gått

Uno telefoni, vad är det egentligen? Kort och gått är Uno telefoni ett teknikbolag som primärt fokuserar på tjänster och service. För att lättare kunna fokusera på vissa områden och på så sätt göra tjänster mycket bättre har de valt att endast erbjuda dessa till mindre och mellanstora företag. Verksamheten Uno telefoni hade sin början inom erbjudande av växeltjänster till företag. Populariteten växte i rasande fart, vilket ledde till ett stort antal utmärkelser. Exempel på detta är av tidningen Telekom Idag som utsedde Uno telefoni till Sveriges bästa växeltjänst – Läs om Unotelefoni i Telekomidag. Sedan dess har de kommit långa vägar och erbjuder idag marknadens bästa växeltjänst och service av hög kvalitet. 80 % av de problem som kunder har löses under det första samtalet som kunderna har med Uno telefonis anställda. Som kund kan man även räkna med att få svar inom 1 minut från det att man ringer. Alla e-mail besvaras senast cirka tre timmar efter att de har skickats av serviceproffsen på Uno telefoni.

Uno Telefoni kan för närvarandet hittas i både Danmark och Sverige, och har ett utbud av lokala nummer och därmed lokal representation för deras kunder. Detta i hela Europa och en ganska stor del av världen. Unos dröm är att gränslös kommunikation ska bli en verklighet för alla sorters företag. Hur många kunder de har är inte det viktiga, utan hur nöjd varje enskild kund är. Om man tar en titt på de mål som Unos anställda ska uppnå märker man snabbt att Uno telefoni både är väldigt serviceinriktade och lägger stort fokus på att alla anställda ska må bra. Man ska ta eget initiativ, företaget stöttar ens personliga utveckling till hundra procent, man ska ha en nära och trevlig relation med varje enskild kund, man ska behandla sina medarbetare med respekt, man ska hjälpa sina medmänniskor om man har information som de saknar och man ska tillsammans skapa en härlig jobbmiljö.

Men vad säger då andra om Uno telefoni och deras tjänster? Jesper Hjelmager från Jobblyftet hade mer än ett par goda ord att säga om Unos Softphone Uno Mjuk för Mac. Han talar om hur ljudet fungerar väl och är väldigt starkt, till och med till den grad då det låter som om man nästan sitter intill varandra i samma rum när man talar.

Även Folkpartiet hade några goda ting att säga om Uno. De berättar om hur de har använt telefonitjänsterna som Uno erbjuder under ett flertal år och aldrig varit missnöjda. Senare började de även använda Unos svarsservice och inte var det några problem där heller.

Den sista som vi nämner här (trots att det finns många fler som har talat gott om Uno telefoni) är Mikael Edelslätt från SRB gruppen. Han talar om hur chattfunktionen inte var menat att ens vara ett alternativ när de bytte växellösning till Uno. Han var senare förvånad över hur fantastiskt allting föll på plats och hur chattfunktionen blev en av de funktioner som han i slutändan gillade mest. Om du vill läsa fler citat kan du besöka Unos hemsida på Unotelefoni.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *