Byxor för inkontinens hos barn från Dryandcool.se

Givetvis önskar ingen behöva uppleva det pinsamma i att ha kissat på sig, få våta byxor och att dessutom riskera att andra människor ser det.

Är man barn och detta sker medan man är i skolan kan det kännas oerhört jobbigt. Det kan finnas risk för att andra barn kanske skrattar åt händelsen och sprider rykten. Ett annat problem är att man alltid behöver se till att det finns extrakläder i skolan, så att man kan ta på sig torra byxor efter en olycka.

Det här är ett bekymmer både för barnen och föräldrarna som givetvis vill hjälpa sitt barn. Det finns en byxa som är ett effektivt sätt att hjälpa och underlätta i situationen. Dessa heter Dryandcool och finns hos Dryandcool.se. Det handlar om en underbyxa som ser ut precis som en vanlig underbyxa men som har ett inbyggt skydd så att det inte läcker igenom om man råkar kissa på sig. Byxan är gjort för att klara lätt inkontinens, de är alltså inte som en blöja där man kan kissa mycket. Dock klarar byxan en smärre olycka eller två och man kan i lugn och ro uppsöka en toalett utan att det har läckt igenom till de långbyxor man har på sig.

Hos Dryandcool.se hittar du all information du behöver. Byxan tvättas i 60 grader och kan användas flera gånger. Denna inkontinensbyxa är tillverkad av 95% bomull och 5% elastan. Den del av byxan som absorberar kisset efter ett läckage är dock av 100% bomull. Materialet är klassat som ”Öko-Tex 100 Standard Klass 1” och innehåller inga skadliga ämnen.

Att som förälder hjälpa sitt barn genom att köpa underbyxor för inkontinens kan skapa en oerhört stor lättnad för barnet. De kan umgås med sina vänner och vara i skolan precis som vanligt och ingen behöver känna till att man har sådana underbyxor. Det här är en tillfällig lösning tills barnet är av med bekymret att hålla tätt. För de flesta barn brukar det går över med åldern. Alla önskar trygga och glada barn och att ha ett fysiskt problem är givetvis hämmande för vem som helst. Att då kunna hjälpa dem en bit på vägen genom en så enkel sak som att köpa ett anpassat plagg, är verkligen en smidig lösning.

Gå in på Dryandcool.se och läs mer och tag kontakt om du önskar beställa dessa underbyxor för inkontinens. Har du frågor, kontakta företaget via mail eller telefon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *